Etli yaz tülüsü tarifini okuduktan sonra aklımda birçok soru oluştu. Öncelikle, bu lezzetli yemeği yaparken sebzelerin tazeliği ne kadar önemli? Ayrıca, domateslerin kabuklarını soymak yerine kabuklu kullanmanın bir farkı olur mu? Baharatları damak tadına göre ayarlamak mümkün mü, yoksa tarifteki ölçülere sadık kalmak mı daha iyi? Ayrıca, maydanozu eklemeyi unutsak, yemek yine de lezzetli olur mu? Son olarak, bu yemeği önceden hazırlayıp buzdolabında saklamak gerçekten lezzetini artırır mı?
Etli yaz tülüsü tarifini okuduktan sonra aklımda birçok soru oluştu. Öncelikle, bu lezzetli yemeği yaparken sebzelerin tazeliği ne kadar önemli? Ayrıca, domateslerin kabuklarını soymak yerine kabuklu kullanmanın bir farkı olur mu? Baharatları damak tadına göre ayarlamak mümkün mü, yoksa tarifteki ölçülere sadık kalmak mı daha iyi? Ayrıca, maydanozu eklemeyi unutsak, yemek yine de lezzetli olur mu? Son olarak, bu yemeği önceden hazırlayıp buzdolabında saklamak gerçekten lezzetini artırır mı?
Cevap yaz