Fırında garnitürlü makarna tarifini okudum, harika görünüyor! Makarna haşlama aşamasında tuz eklemek gerçekten önemli mi? Ayrıca, sos seçiminde domates sosu mu yoksa beşamel sos mu daha iyi olur? Fırınlama süresinin 20-25 dakika olması, peynirin tam erimesi için yeterli mi? Bu tarz bir yemeği daha da lezzetli kılmak için başka hangi baharatları eklemeyi önerirsiniz?
Fırında garnitürlü makarna tarifini okudum, harika görünüyor! Makarna haşlama aşamasında tuz eklemek gerçekten önemli mi? Ayrıca, sos seçiminde domates sosu mu yoksa beşamel sos mu daha iyi olur? Fırınlama süresinin 20-25 dakika olması, peynirin tam erimesi için yeterli mi? Bu tarz bir yemeği daha da lezzetli kılmak için başka hangi baharatları eklemeyi önerirsiniz?
Cevap yaz