Garnitürlü pilav yaparken en çok hangi sebzeleri tercih ediyorsunuz? Havuç ve bezelye dışında eklemeyi düşündüğünüz başka garnitürler var mı? Pirinç seçiminizi nasıl yapıyorsunuz, baldo mu jasmin mi? Pilavın daha tane tane olması için pirinci yıkama aşaması sizin için ne kadar önemli? Yapım aşamasında en çok hangi adımda zorlanıyorsunuz? Servis önerilerinden hangileri sizin için daha cazip?
Garnitürlü pilav yaparken en çok hangi sebzeleri tercih ediyorsunuz? Havuç ve bezelye dışında eklemeyi düşündüğünüz başka garnitürler var mı? Pirinç seçiminizi nasıl yapıyorsunuz, baldo mu jasmin mi? Pilavın daha tane tane olması için pirinci yıkama aşaması sizin için ne kadar önemli? Yapım aşamasında en çok hangi adımda zorlanıyorsunuz? Servis önerilerinden hangileri sizin için daha cazip?
Cevap yaz