Bu patatesli, patlıcanlı tüyrlü tarifini okuduktan sonra, özellikle yaz aylarında taze sebzelerle yapılan yemeklerin tadının nasıl olduğunu hatırladım. Patlıcanların tuzlu suda bekletilmesi, acılığını alması için çok doğru bir yöntem. Pişirme süresi de sebzelerin lezzetini tam anlamıyla ortaya çıkarıyor. Servis önerileri oldukça pratik; yoğurt ve pilav ile birlikte sunulursa gerçekten harika olur. Ayrıca, tarifteki ekstra bilgiler de çok faydalı, sebzeleri çeşitlendirmek yemeklere farklı tatlar katıyor. Bu tarifi denemek için sabırsızlanıyorum!
Bu patatesli, patlıcanlı tüyrlü tarifini okuduktan sonra, özellikle yaz aylarında taze sebzelerle yapılan yemeklerin tadının nasıl olduğunu hatırladım. Patlıcanların tuzlu suda bekletilmesi, acılığını alması için çok doğru bir yöntem. Pişirme süresi de sebzelerin lezzetini tam anlamıyla ortaya çıkarıyor. Servis önerileri oldukça pratik; yoğurt ve pilav ile birlikte sunulursa gerçekten harika olur. Ayrıca, tarifteki ekstra bilgiler de çok faydalı, sebzeleri çeşitlendirmek yemeklere farklı tatlar katıyor. Bu tarifi denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz