Sebzeli tülünün kalori miktarının bu kadar değişken olduğunu bilmiyordum. Kullanılan malzemelerin türü ve miktarının yanı sıra pişirme yönteminin de etkili olduğunu öğrenmek ilginç. Acaba haşlama ile kızartma arasında ne kadar fark var? Özellikle kızartma yaparken kalori miktarının nasıl arttığını görmek beni düşündürüyor. Sizce sebzeleri daha sağlıklı bir şekilde nasıl pişirebiliriz? Ayrıca, farklı sebzelerin bir arada kullanımı gerçekten besin değerini artırıyor mu?
Sebzeli tülünün kalori miktarının bu kadar değişken olduğunu bilmiyordum. Kullanılan malzemelerin türü ve miktarının yanı sıra pişirme yönteminin de etkili olduğunu öğrenmek ilginç. Acaba haşlama ile kızartma arasında ne kadar fark var? Özellikle kızartma yaparken kalori miktarının nasıl arttığını görmek beni düşündürüyor. Sizce sebzeleri daha sağlıklı bir şekilde nasıl pişirebiliriz? Ayrıca, farklı sebzelerin bir arada kullanımı gerçekten besin değerini artırıyor mu?
Cevap yaz