Tavuklu garnitürlü bohça kebabı tarifini okuduktan sonra bu lezzeti denemek için can atıyorum! Tavuk etinin haşlanması ve ardından garnitürle birleşmesi fikri gerçekten iştah açıcı. Yufka veya filo hamuruyla bohça şekli vermek çok pratik görünüyor, özellikle de misafirler için sunumda şık bir alternatif. Sizce, bu yemeği hazırlarken hangi sebzeleri eklemek daha iyi olur? Ben mısır eklemeyi düşünüyorum, sizce nasıl olur? Ayrıca, yoğurt ile servis etmek gerçekten lezzeti artırır mı? Deneyimleriniz neler?
Tavuklu garnitürlü bohça kebabı tarifini okuduktan sonra bu lezzeti denemek için can atıyorum! Tavuk etinin haşlanması ve ardından garnitürle birleşmesi fikri gerçekten iştah açıcı. Yufka veya filo hamuruyla bohça şekli vermek çok pratik görünüyor, özellikle de misafirler için sunumda şık bir alternatif. Sizce, bu yemeği hazırlarken hangi sebzeleri eklemek daha iyi olur? Ben mısır eklemeyi düşünüyorum, sizce nasıl olur? Ayrıca, yoğurt ile servis etmek gerçekten lezzeti artırır mı? Deneyimleriniz neler?
Cevap yaz